Restauriran Balkanski špijun u kinu, Office Space i The Commitments na TV-u / četvrtak 03.10.2019.

Balkanski spijun

Balkanski spijun

Drugi ciklus projekta „Vip Kinoteka“predstavlja, u vrhunskom kvalitetu slike i tona, jedan od najpopularnijih filmova domaće kinematografije – Balkanski špijun.

Legendarno ostvarenje Dušana Kovačevića u režiji Božidara Nikolića, u kojoj su nezaboravne uloge ostvarili Danilo Bata Stojković, Mira Banjac, Sonja Savić, Zvonko Lepetić iz 1984., beogradska publika će moći da pogleda 3. oktobra u Jugoslovenskoj kinoteci. Besplatne projekcije su organizovane u dva termina: 18h i 20.30h.

Ulaznice se preuzimaju na blagajni Jugoslovenske kinoteke, Uzun Mirkova 1, a maksimalni broj ulaznica koji može da se preuzme je dve po osobi.

Prva Plus 20.00.

Vrhunska komedija s antologijskom scenom razvaljivanja faksa na livadi. Peter je kompjuterski programer i svakodnevno, zajedno sa svojim kolegama, trpi poniženja i uvrede na svom poslu. Za Petera, zarobljenog u malom stanu, svaki je dan gori od prethodnog, a njegova firma je angažirala ljude čiji je zadatak da podijele otkaze. Zbilja odlična komedija.

CineStar TV Comedy 23.05.

Zabavan, pun muzike i povremeno dramatičan. Ovo je priča o buntovnom usponu i padu dublinske soul grupe, The Commitments. Menadžer im je Jimmy Rabbitte, nezaposleni spletkaroš s vizijom da stvori najuspješniju grupu na svijetu. I krene audicija…

Komentariši