Scream for Me Sarajevo i Crno-bijeli svijet / ponedjeljak 14.12.2020.

Scream for Me Sarajevo

Scream for Me Sarajevo

O Kanal 22.40.

Film je prikazan na dvadeset i drugom SFF-u 2016. godine u okviru Takmičarskog programa – dokumentarni film. Iz biltena festivala:


Veći prikaz

Bilten u kojem je tekst o filmu možete preuzeti na sljedećem linku, žurnal dvadeset i drugog SFF-a možete preuzeti na sljedećem linku, a katalog na linku.

HRT1 21.10.

HRT počinje s prikazivanjem nove, četvrte sezone popularne domaće dramske serije Crno-bijeli svijet. Scenaristi i redatelji Goran Kulenović i Igor Mirković kroz novih će dvanaest epizoda nastaviti pratiti svježe zaplete u životima stalnih i dobro nam poznatih likova, u razdoblju od travnja 1985. do svibnja 1986. Međaši nove sezone serije i ovaj će put biti događaji čvrsto ukorijenjeni u (što lokalnom, što globalnom) kolektivnom pamćenju – od Ciboninog naslova europskog košarkaškog prvaka do černobilske nuklearne havarije. Među ostalim, serija će otpratiti i Live Aid, novinar Kipo (Filip Riđički) i fotograf Žungul (Slavko Sobin) prisustvovat će Mirodromu u Splitu, a zahuktavat će se i aktivnosti vezane uz pripreme za Univerzijadu u Zagrebu…

Komentariši