Under the Skin, Stand by Me, Singles i novi Knjaz / nedjelja 03.01.2021.

Image

CineStar TV Premiere 1 20.05 sati.

U ovoj psihološkoj SF-priči Scarlett Johansson glumi izvanzemaljku koja poprimi lik atraktivne mlade žene kako bi namamila muškarce u svoju zamku.

A ono film o bljutavosti života bez osjetila i umjetnosti. Totalno lud od režisera The Machinista i Beiruta.

Film se na mapi Movielanda nalazi u kvadrantu E1:

Image

HRT3 21.00 sati.

Odličan film o jaranima koji su krenuli u avanturu.

Kao remek-djelo na mapi Movielanda film se nalazi u kvadrantu C6:

Image

Image

HRT3 22.20 sati.

Radnje smještene usred procvata alternativne muzičke scene Seattlea ranih 90-ih, filma Samci prati skupinu ljudi u dvadesetim godinama dok pokušavaj pronaći ljubav i pomiriti se s time da su odrasli. Montiran kao epizodna komedija, film prati skupinu prijatelja koji žive u istoj zgradi i vise u istom kafiću.

Image

HRT1 20.10 sati.

Praprapraunuka T-Rexa, prirodni jajomat i 3D printer u boji, sve je to kokoš. I dok ih u nas cijene samo zbog doručka i ručka, u Americi su kokoši kućni ljubimci koji nose pelene, markiranu odjeću i žive u luksuznim kokošinjcima. A znate li da kokoši rasturaju matematiku i sviraju klavir? Znate li da mogu dugo živjeti bez glave i da pijevac nema, da prostite, pišu? U SAD-u smo posjetili kamp za dresuru kokoši, a u Italiji fotografe koji dokazuju da su kokoši često privlačnije od manekenki. Uvjerite se u to i sami u prvoj epizodi nove Knjazove serije “Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac”. Zabranjeno kljucanje!

Komentariši